یادداشت هایی لازم در زمینه نمونه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه نمونه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه نمونه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

بخشهای مختلف را از هم جدا کنید تا پیدا کردن هر بخش راحتتر باشد

دو نوع اصلی از طرح های توجیهی وجود دارد: طرح توجیهی ساده و طرح توجیهی جامع.

اکنون زمان آن رسیده است تا تمام اطلاعاتی را که در ابتدای این پست ذکر کردیم ، به ترتیب بنویسید.

ماموریت شرکت "معماری سبز" تغییر چهره شهرمان است. ما این ماموریت را از طریق ساختن فضاهای شهری زیبا و همگام با محیط زیست انجام میدهیم. میخواهیم شما رویاهای سبزتان را زندگی کنید.

برنامه تولید شامل اطلاعات عملیات روزانه، مانند ساعات کاری، محل کار، دارایی های شرکت، قطعات تجهیزات، مواد اولیه و هرگونه نیاز خاص است.

در نوشتن این بخش از بیزینس پلن بهتر است کمی محتاط باشید. پیشنهاد میکنیم تا حد امکان واقعبین باشید و از نوشتن اعداد نجومی خودداری کنید.

قدم ششم: استراتژیهای بازاریابی و فروشتان را توضیح دهید

طرح توجیهی طرح توجیهی چیست استارتاپ ناب روشی برای توسعه محصولاتی است که برای کاهش عدم قطعیت به آزمایش های تکراری متکی است.

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

اگر خلاصه اجرایی شما توجه خواننده را جلب نکند، آنها بیشتر مطالعه نخواهند کرد و علاقه آنها به کسب و کار شما تحریک نخواهد شد.

طراحی و تدوین استراتژیهای بازاریابی و فروش آنقدر مهم هستند که یا باعث رشد انفجاری شرکت شما میشوند یا به طور کلی آن را نابود میکنند.

ارزش پیشنهادی شما باید راه حلی باشد که شما با ارایه محصولتان مشکل مشتری را حل میکنید و آن راهحل تفاوت مهمی با محصولات مشابه در بازار دارد؛ بنابراین باید مشتری را راغب کرده تا محصول شما را انتخاب کند.

یادتان باشد هزینهها را دست کم نگیرید. دست کم گرفتن هزینهها در آینده غافلگیرتان میکند و در نهایت باعث از بین رفتن کسبوکار میشود.

دورههای آموزشی زیادی نظیر مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی هستند که به شما در این مسیر و شناخت مفاهیم مالی کمک زیادی میکنند.

Report this page